Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Seutulan Urheilijat -37 järjestää syyskaudella 2018 Lavis-lavatanssijumppa® -tunteja 26.8.18 alkaen Kanniston koululla sunnuntaisin klo 19-20. Kevään tunnit jatkuvat joulukuulle saakka. Tervetuloa humpalle!

Sisäänkäynti jumppasaliin on helpoin ulkokautta pukuhuoneiden läpi! 

 Kaikki askeleet ja kuviot käydään tunnilla läpi, joten tunnit sopivat vasta-alkajille. Tunneilla tanssitaan osittain sovelletuin lavatanssiaskelin ja välillä on jumppaliikkeitä. Välillä saatetaan myös päästää oma sisäinen parkettien partaveitsi valloilleen.Tanssiaskelien kohdalla aloitetaan rauhallisesti perusasioita toistaen ja syvennetään osaamista kevään mittaan. 

Lavis-tunti on kuin lähtisi jumppavaatteissa tanssilavalle, jossa ei tanssita pareittain. Tanssilavaetikettiä mukaillen naispuoliset lavistelijat käyttävät usein hametta. Tämän kevään on ohjelmassa on humppa, rock, jenkka, salsa, tango, chachacha ja tietysti viimeinen valssi.

Ilmoittautuminen tunneille myclub-järjestelmän kautta. Yli 16-vuotiaan osallistujan tulee maksaa seuran aikuisjäsenen kalenterivuosikohtainen jäsenmaksu 10€ sekä kauden ryhmäkohtainen toimintamaksu 30€. Laviksen kertamaksu on 5€. Lisätietoja tällä sivustolla kohdassa "Ilmoittautuminen" ja "SU-37 maksuista ja osallistumisehdoista". 
 

LAVIS-lavatanssijumppa® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssijumppa on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka,
masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. LAVIS-lavatanssijumppa tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä. Yhteisenä nimittäjänä LAVISta harrastavilla ihmisillä on irrottelun ja hauskanpidon halu sekä erilaisen elämysten hakeminen arkisten asioiden rinnalle.

"Tanssi kuuluu kaikille! Se ei ole hengenvakavaa, vaan leikkiä. Tanssi avaa sisäisiä lukkoja ja päästää ilon esiin." ~ Päivi Grundström

"Jos liikunnasta puuttuu ilo ja nauru, niin eihän se ole yhtään niin hauskaa." ~ Päivi Grundström

 

©2018 layout204 - suntuubi.com